A Kicsi Könyv és a Csapat

A mi történetünk 2014 késő őszén indult. Amikor egy kétgyermekes anyuka, egy egy gyermekes anyuka és egy gyermekvállalás előtt álló anyukajelölt nagyot mert álmodni és ezzel megszületett az “Én Kicsi Könyvem”.
Úgy gondoltuk, hogy újabb színt viszünk a magyar gyermekirodalmi paletta amúgy is színpompás rengetegébe és megálmodtuk az egyedi komplex mesekönyvet.

Célunk, hogy minden kislány és kisfiú, aki kezébe veszi könyveinket a történet főhősévé váljon. A történet főszereplője a könyv kis tulajdonosa, mellékszereplői pedig kis barátai, testvére(i), ismerősei. A könyveink meséit már megírtuk, viszont szereplőit még keressük.

Legyen a Te gyermeked saját könyve főszereplője!

Az “Én Kicsi Könyvem” két könyvet tartalmaz egyben: az elején kezdődik a mese, a második felén pedig a napló. A napló mindig a mese témájához szorosan kapcsolódó foglalkoztató emlékkönyv. A gyermek (szülei segítségével) szövegesen kitudja egészíteni történetet a saját kicsi életében történtekkel. Így egy újabb történet születik, melyet csak részben illusztrálunk. Szintén a gyermek feladata a napló rajzait kiszínezni és a történet alapján kiegészíteni.

A naplót kitölteni igazi családi élmény és életre szóló emlék! 

Csapatunk minden tagja lelkesen azon dolgozik, hogy minél több formában nyújthassunk át nektek az Én Kicsi Könyvemet, biztosítva ezzel szép, örömteli perceket és évek múltán is mosolyt előcsaló pillanatokat.

A mi kis Csapatunk 

 Bogárné Tari Edina egyedi meseíró Edina
ötletgazda, producer
Bogárné Tari Edina vagyok. 33 évesen, két csodálatos gyermek anyukájaként, főállásom mellett kerestem egy olyan mesés dolgot, amiben kiteljesedhetek.
2014 őszén, egy hosszan dédelgetett, formált ötlet végeredményeként született meg az Én Kicsi Könyvem.
Andi és Csilla lelkes társamul szegődtek, így már 100 gyermek karácsonyfája alá bekerülhetett a Karácsonyi könyvünk.
Én mesét írtam, szerkesztettem, Csilla rajzolt, Andi pedig eljuttatta a gyermekekhez. “Örökké hálás leszek érte lányok.” :-)  
A mesék jönnek, mennek megszületnek. És amíg mese lesz, Kicsi Könyv is lesz.

 

Andi 
értékesítés
Kissné Tenyeri Andrea vagyok, egy imádni való 2 éves kislány anyukája.
Látom gyermekemen mennyire fontosak számára a mesék, versek, mondókák. Melegséggel tölti el szívem miközben egyedül forgatja és „olvasgatja” őket. Ami pedig számomra fontos, hogy a jelenben tudjunk maradandót alkotni. Mesekönyvünk napló része ezért is áll hozzám igazán közel, mert hiszek benne, hogy gyermekeink alkotásait, gondolatit megőrizve 10-20-30 év múltán felbecsülhetetlen értéket fognak képviselni.
Én, mint a csapat értékesítésért felelős tagja, célom ezt az értéket az Én Kicsi Könyvemen keresztül eljuttatni minél több szülőhöz, hogy mind számukra, mind pedig a most még kis csemetéknek örök emléket adhassunk.
 Kissné T. Andi kép egyedi mese

 

 CSorba Csilla egyedi mesekönyv illusztrátor 2 Csilla
illusztrátor
Csorba Csillának hívnak, gyerekkorom óta szívesen rajzolok és festek. Anyukám szerint tehetséges vagyok! Örömömre szolgál részt venni egy olyan projektben mellyel a mai számítógépek által uralt világban újra a valódi könyvek olvasására ösztönözhetjük a gyerekeket. Remélem, rajzaimmal sok vidámságot, színezőimmel kellemes elfoglaltságot hozok kicsik és nagyok életebe!

 

Petra
illusztrátor
Böröcz Petra vagyok, grafikusművész, Gyerekkoromban zöld kartonból rétet álmodtam színes papírvirágokkal, kacskaringós kavicsúttal, celofánpatakkal és pezsgős dugóból készített bolondgombákkal. Felnőttként megrajzolom a régi és az új álmokat, gyerekeknek, szüleiknek, magamnak. A kicsiknek kalandozós képeket készítek, hogy önmaguknak továbbálmodhassák az egykor megkezdett “történeteket”, ahogy nekik tetszik. Remélem, sikerül velük, veletek ilyen módon beszédbe elegyedni.
Böröcz Petra egyedi mesekönyv illusztrátor

 

kép1 Fanni
illusztrátor
Bolla Fanni vagyok. Két éves korom óta, amióta meg tudom fogni a ceruzát, rajzolok meséket. Gyerekkoromban nekem a legönfeledtebb játék az volt mikor figurákat rajzolhattam és kitalálhattam a történetüket, vagy meglévő történet alapján lerajzolhattam, hogy nézhetnek ki a szereplők. Most felnőtt(ebb)ként is ez maradt a legkedvesebb játékom és szenvedélyem. Szerintem sosem fog eltűnni belőlem a gyermek énem. Kezdettől fogva nem csak hobbi hanem hivatás számomra a rajzolás, jelenleg tervezőgrafikusként dolgozom, annak örülök a legjobban ha illusztrálhatok. Munkáimmal, kedvességet, humort és örömöt igyekszem közvetíteni.

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>