Logo (1)

Fotózás + ajándék mesekönyv

Szülinapos fotózás (profi szülinapi fotósorozat készül a szülinaposról, barátairól, családjáról szabadtéren, vagy műteremben előre meghatározott időpontban….)

Tartalma:Szülinaposkönyv lány 1.oldal

– 45 perces fotózás , születésnapi kellékekkel,

– 25 db retusált fotó

- Szülinapos könyv (egyedi mesekönyv) az Én Kicsi Könyvem (www.enkicsikonyvem.hu) jóvoltából, mely tartalmaz egy 25 oldalas egyedi mesét, melyben az ünnepelt a főszereplő, a barátai a mellékszereplők, + 25 oldalas fotóalbumot, melyben a 25db kiretusált fénykép kerül.

– DVD – a könyv hátsó borítójába ragasztott tokban, mely tartalmazza az összes elkészült képet.

 

Testvérfotózás 

(pocakos anya + testvér, családfotózás, újszülött + testvérfotózás, szabadtéren, vagy műteremben előre meghatározott időpontban….)Tesókönyv borító

Tartalma:

– 45 perces fotózás szabadtéren, vagy stúdióban

– 25 db retusált fotó

- Tesókönyv (egyedi mesekönyv) az Én Kicsi Könyvem (www.enkicsikonyvem.hu) jóvoltából, mely tartalmaz egy 25 oldalas egyedi mesét, melyben a kistesóra váró nagytesó a főszereplő + 25 oldalas fotóalbumot, melyben a 35db kiretusált fénykép kerül.

– DVD – a könyv hátsó borítójába ragasztott tokban, mely tartalmazza az összes elkészült képet.

A fotózás előre egyeztetett időpontban Budapest valamely frekventált fotózásra alkalmas szabad területén (Tabán, Margit sziget, Kopaszi Gát), rossz idő esetén műteremben. A szabadtéri fotózást piknik hangulatúra tervezzük, így a szülinapossal eljöhetnek a barátai is, szülei is. A kismamával nagytesó, apuka, nagyi stb. Rossz idő esetén műteremben történik majd a fotózás.

Ára:  34.900Ft + ajándék mesekönyv / fotókönyv + DVD

Érdeklődésed / megrendelésed az info@enkicsikonyvem.hu címre várjuk.