Vásárlási Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával!
Kérjük, hogy vásárlás előtt az alábbi vásárlói tájékoztatót figyelmesen olvassa el!

Megrendelés leadása

A megrendelését az egyes könyvek adatlapján a „Megrendelés” ikonra kattintva adhatja le. Kérjük, hogy minden adatot pontosan töltsön ki, kiemelt figyelmet fordítva a szereplő gyerekek nevére.

Kérjük fogadja el az itt megismert ÁSZF-et, mely tartalmazza a vásárlási-, fizetési és szállítási információkat.

A termékek árai nem tartalmazzák a szállítás költségét, ennek összegéről az Átvételi-, és szállítási feltételek pontban tájékozódhat.

Az árak a törvényben meghatározott ÁFA-t tartalmazzák.

Amennyiben rendelkezik kedvezményre jogosító kóddal, azt kérjük a megrendeléskor a megfelelő mezőbe írja be!

A megjegyzés rovatban üzenhet nekünk a terméket / szállítást érintő fontosnak tartott információk megadásával.

Megrendelés visszaigazolása

A megrendelést a beérkezést követő 48 órán belül írásban visszaigazoljuk.
A visszaigazolásban jelezzük a rendelés beérkezésének tényét, tartalmát és kérjük a gyártáshoz még szükséges adatokat.
– Mesekönyvek és csomagajánlatok esetében a szállítás és az átvétel helyét és módját, továbbá a meséhez szükséges adatokat.
– Évkönyvek esetében a szállítás és átvétel helyét és módját, továbbá az összeállításhoz szükséges anyagbekérőt.

A fizetés menete

Az aktivált és visszaigazolt megrendelést követően, a szállítás helyének és módjának megadása után újabb üzenetet küldünk Önnek a már megadott e-mail címére. A könyve(k) és a szállítás díját kizárólag banki előre  utalással lehet kifizetni, a megrendelést követően. Ezen üzenetben olvashatja a fizetési instrukciókat, a pontos összeg, cégnév, bankszámlaszám, közlemény. Kérjük, hogy fizetési kötelezettségének 48 órán belül tegyen eleget, ellenkező esetben megrendelését töröljük, melyről levélben értesítjük.

Amennyiben nem érkezik visszaigazolás, kérjük jelezze felénk az info [kukac] enkicsikonyvem [pont] hu címen.

A szállítási időt meghatározza a szállítás helye és az ellenérték utalásának ideje is.

Átvételi-, szállítási feltételek

A termék átvehető díjmentesen személyesen, postai úton vagy posta ponton a Magyar Posta érvényes díjszabása alapján.

Személyes átvétel: díjmentes, személyes átvételi lehetőség van a XIII. kerületben. Az átvétel pontos helyéről és idejéről a megrendelést követően tájékoztatjuk. A személyes átvétel költsége 0 Ft.

Postai ajánlott küldeményként: a termék(ek)et a termék ára és a szállítási költség beérkezését követően postai úton, ajánlott küldeményként juttatjuk el Önhöz. A szállítás költségénél a Magyar Posta mindenkori díjszabását vesszük figyelembe. A szállítási költség a termékek súlya és mérete alapján határozandó meg, több termék vásárlása esetén az összes termék / teljes csomag súlya és mértéke a mérvadó. A költség nagyságáról és kiegyenlítéséről az aktivált megrendelést követően e-mailben tájékoztatjuk. A szállítási költséget, a termék(ek) ellenértékével egy időben, banki utalással, előre kell kiegyenlíteni.

Futárszolgálattal: a könyve(ke)t közvetlenül a nyomdából GLS futár által juttatjuk el megrendelőinkhez. A futárköltség díja: 1200Ft.

A csomagolásért nem számítunk fel külön díjat!

 A megjegyzés rovatban üzenhet nekünk a terméket / szállítást érintő fontosnak tartott információk megadásával.

Elállás joga, garancia

Mivel a termék speciális, az Ön igényei szerint készült, az elállás joga 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek alapján nem érvényesíthető. Amennyiben termékkel kapcsolatban minőségi kifogással kíván élni kérjük, jelezze az info [kukac] enkicsikonyvem [pont] hu email címen, s haladéktalanul kivizsgáljuk. Ha a mesekönyv valamilyen oknál fogva nem készül el a megadott határidőig, a könyv teljes árát és a postaköltséget is visszautaljuk a Megrendelő részére.

Adatkezelés

A megrendelés menetén birtokunkba jutott személyes adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél részére át nem adjuk. Az adatokat kizárólag saját reklámcélra, hírlevelek, DM levelek küldésére használjuk, melyről írásban bármikor lemondhat.

Szerzői jogok

A Kreatív Élmény Produkció Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen a honlapon tartalmi, grafikai vagy képi elemeinek beépítése más honlapba, vagy egyéb módon történő felhasználása. Tilos ezeknek a letöltése többszörözésre, újra közvetítése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Kreatív Élmény Produkció Kft. írásos beleegyezése nélkül.

Elérhetőségek és cégadatok 

Cégnév:                      Kreatív Élmény Produkció Kft.

Székhely:                   2230 Gyömrő, Szent Imre utca 14/B.

Telefon:                      06 20 480 7348

Email:                         info@enkicsikonyvem.hu

Adószám:                  24251729-2-13

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>