Évkönyv

Szeretnétek egy hosszú évekre szóló emlékkönyvet az ovis csoportról, felső tagozatra lépő kisiskolásokról? Egy különleges, időtálló ajándékkal lepnétek meg az óvónéniket, tanító néniket? Talán már ballagtok és egyedi formájában szeretnétek az óvódás emlékeket megőrizni?

Az egyedi mesekönyveket tovább gondolva született meg az Évkönyv óvodásoknak / kisiskolásoknak. Az évkönyvet az egyediség és a rugalmasság határozza meg. Magas CEWE minőségben készülő keményborítós, színvonalas könyveinkből, elismert illusztrátorunk varázsol csodálatos mesekönyvet.

A csoport / osztály mesekönyvét!

2017. márciusától két design közül választhattok.

Klasszikus évkönyv:

kézzel rajzolt, kidolgozott illusztrációkat tartalmaz, amely Böröcz Petra illusztrátorunk keze munkáját dicséri. Első sorban az ovisoknak ajánljuk.

Szimpla_borito

Modern évkönyv:

digitális rajztechnikával készült modern évkönyvünket Bolla Fanni keltette életre. A rajzok éppúgy megfelelő az ovis korosztály számára mint az iskolásoknak.

ovodai_evkonyv-01

Borító, hátlap.

Az évkönyv kemény fedeles, fóliázott borítójára a klasszikus évkönyv esetén illusztrátorunk egyedileg rajzolja meg a csoport jelét / jelképét (a modern évkönyv esetében azonos az illusztráció). A borítóra felkerül az óvoda és a csoport neve, illetve a tanév. A hátlapon szerepel a névsor és a pedagógusok.

Gyermekek oldalai

A megrendelőink több rajzolt alapból választhatnak, amely több funkciót rejt. Az egyes oldalakra bekerül:

– A gyermek egész alakos, vagy portré fotója
– A teljes neve vagy keresztneve
-Az óvodai jele (melyet egyedileg rajzol illusztrátorunk)
-Az általa készített rajz / a kézlenyomata / az óvónéni, vagy valamely osztálytárs néhány soros leírása a gyermekről / egy óvodai élmény leírása (szülő segítségével)

A lányok és a fiúk különböző oldalakat kapnak, melyeket mind illusztrátorunk Böröcz Petra készített. Az egyedi oldalakon a gyermekek teljes alakos vagy portréfotója, a neve látható.

Lili_Kesz_jellel

Óvónénik oldalai

Az óvónénik, dadusok is saját oldalt kapnak, ahol az ő fotójuk mellett a gyermekek kedves gondolatait tüntetjük fel. A gyerekek oldalának szerkesztéséhez az óvónénik, az óvónéni-oldal szerkesztéshez a szülők segítségére van szükség. A tökéletes évkönyv egy olyan igazi csapatmunka eredménye, melynek oroszlánrészét az Én Kicsi Könyvem csapata végzi.

óvónéni oldal

Emlékoldalak

A könyvben helyet biztosítunk az év jelentős eseményeinek megörökítésére. A gyermekoldalak közötti dupla oldalakra a pedagógusok / szülők által átküldött fényképekből készítünk albumot (karácsony, farsang, kirándulás, ballagás, évzáró stb.).

Kozepso_oszi_mulattsag másolata

Az évkönyv minden oldala rajzolt, így az évkönyv igazi mesekönyv lesz.

Technikai paraméterek

Mérete:   20 x 20cm

Borító:  keményborítós, fóliázott

Belív:  170gr matt műnyomó

Terjedelem:  35 – 50 oldalas

Nyomda:  CEWE nyomda

Elkészítési idő: 4 – 6 hét

 Árak:

Az évkönyv elkészítésének díja a szerkesztési díjból és nyomdai költségből áll össze.

Szerkesztési költség:

50 oldalig: 15.000Ft

70 oldalig: 20.000Ft

Nyomdai költség

1 – 3 példányig:

50 oldalig: 6990Ft

70 oldalig: 8990Ft

4. példánytól:

50 oldalig: 4990Ft

70 oldalig: 5490Ft

2018 március 31-ig a szerkesztési költségből -15% kedvezményt biztosítunk, és minden 5. könyvet ajándékba adunk!

További információért: 06 30 346 7961, info@enkicsikonyvem.hu.

Megrendelés

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>