Uncategorized kategória bejegyzései

Tesókönyv – 25% kedvezménnyel

Gyermeked izgatottan várja kistesót? Fél, hogy gyökeresen meg fog változni az élete? Teljesen igaza van, egy baba mindent felborít. Egyedi mesekönyvünk minden feltett vagy fel nem tett kérdésére megadja a választ úgy, hogy a könyv főszereplője ő és leendő kistestvére. A gyermeki humorral fűszerezett mese, segít felkészülni a kistestvér érkezésére de a nagy bejelentéshez is kiváló eszköz!

Mi elkészítjük, Te átadod, ő nagyon boldog nagytestvér lesz!

HIrdetes_Tesokonyv

AKCIÓ – Óvodai évkönyv

A nappalok hosszabbodnak, a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, és egy rövidke tavaszt követően ismét véget ér egy nevelési év. A nagycsoportosok elballagnak és maguk mögött tudnak néhány felejthetetlen, gondtalan óvodás évet.

Lili_Kesz_jellel

Az Óvódai évkönyvben helyet kaphat az egész csoport, minden kicsi (vagyis nagy) óvodásnak egy-egy oldal jut, ahová betesszük fényképét, rajzát, mancsát, vagy akár az óvónéni kedves gondolatait. Persze az óvónénikről, és dadusokról sem felejtkezünk el, akik fotója mellé a gyerekek kedves gondolatait helyezzük. A több mint 50 oldalas, keményborítós kiadványt a csoport közös fényképeiből készült album teszi teljessé.

2017. március 31.-ig történő megrendelés esetén

a szerkesztés költségéből -15% kedvezményt biztosítunk,

ráadásként pedig, minden 5. évkönyv ajándék!

Így 25 könyv megrendelése esetén 5 könyvet ajándékba adunk!

További információért kattints ide

A nagyfiúkra is gondoltunk…

Névtelen1 másolataKi mondta, hogy egyedi mesekönyve csak az óvodásoknak lehet? Vagy a szülinaposoknak? Vagy a kistesóra váró nagytesóknak! Eljött a nagyfiúk ideje, október 15-től rendelhető az Úton a  tejúton című bolygóközi kalandozás.

Főszereplőnk egy 6 – 12 év közötti nagyfiú! A főszereplő ismét a gyermek -aki már az első oldalon beülhet az űrhajóba-, a mellékszereplők pedig a bolygók.

Gyere, kalandozz velünk!

 

Már rendelhető a Tesókönyv

Tesókönyv borítóKedves kistesóra váró nagytesók! 

Már rendelhető a Tesókönyv! Hantavári Benő, a nagytudású óvodás minden titokba beavat. Boldog nem leszel, viszont pontosan tudni fogod a fel sem tett kérdésekre a választ. És, hogy Benő igazat mond-e? Azt majd meglátod ha megszületik a kistestvéred.

Kedves kistesóra váró édesanya!

Ha már a várandósságod elején be szeretnéd vonni gyermekedet a babavárás örömeibe, ajándékozd meg a Tesókönyvvel. Gyermeki humorral átszőtt történetünk által a nagytestvér is részesévé válik a kistesvér érkezésének. A mesekönyv első felében egy tesóváró mesét, a másik felében pedig egy tesónaplót találhatsz. A tesónaplóba a kicsi születése után egyszerre rögzítheted az apróság fontosabb adatait, fejlődési fázisait, emlékeit és a nagytestvér életének fontosabb történéseit. Természetesen a nagytestvér hathatós közreműködésével.

További információkhoz és rendeléshez kattints ide!