Edina bejegyzései

Tesókönyv – 25% kedvezménnyel

Gyermeked izgatottan várja kistesót? Fél, hogy gyökeresen meg fog változni az élete? Teljesen igaza van, egy baba mindent felborít. Egyedi mesekönyvünk minden feltett vagy fel nem tett kérdésére megadja a választ úgy, hogy a könyv főszereplője ő és leendő kistestvére. A gyermeki humorral fűszerezett mese, segít felkészülni a kistestvér érkezésére de a nagy bejelentéshez is kiváló eszköz!

Mi elkészítjük, Te átadod, ő nagyon boldog nagytestvér lesz!

HIrdetes_Tesokonyv

AKCIÓ – Óvodai évkönyv

A nappalok hosszabbodnak, a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, és egy rövidke tavaszt követően ismét véget ér egy nevelési év. A nagycsoportosok elballagnak és maguk mögött tudnak néhány felejthetetlen, gondtalan óvodás évet.

Lili_Kesz_jellel

Az Óvódai évkönyvben helyet kaphat az egész csoport, minden kicsi (vagyis nagy) óvodásnak egy-egy oldal jut, ahová betesszük fényképét, rajzát, mancsát, vagy akár az óvónéni kedves gondolatait. Persze az óvónénikről, és dadusokról sem felejtkezünk el, akik fotója mellé a gyerekek kedves gondolatait helyezzük. A több mint 50 oldalas, keményborítós kiadványt a csoport közös fényképeiből készült album teszi teljessé.

2017. március 31.-ig történő megrendelés esetén

a szerkesztés költségéből -15% kedvezményt biztosítunk,

ráadásként pedig, minden 5. évkönyv ajándék!

Így 25 könyv megrendelése esetén 5 könyvet ajándékba adunk!

További információért kattints ide

A nagyfiúkra is gondoltunk…

Névtelen1 másolataKi mondta, hogy egyedi mesekönyve csak az óvodásoknak lehet? Vagy a szülinaposoknak? Vagy a kistesóra váró nagytesóknak! Eljött a nagyfiúk ideje, október 15-től rendelhető az Úton a  tejúton című bolygóközi kalandozás.

Főszereplőnk egy 6 – 12 év közötti nagyfiú! A főszereplő ismét a gyermek -aki már az első oldalon beülhet az űrhajóba-, a mellékszereplők pedig a bolygók.

Gyere, kalandozz velünk!

 

Már rendelhető a Tesókönyv

Tesókönyv borítóKedves kistesóra váró nagytesók! 

Már rendelhető a Tesókönyv! Hantavári Benő, a nagytudású óvodás minden titokba beavat. Boldog nem leszel, viszont pontosan tudni fogod a fel sem tett kérdésekre a választ. És, hogy Benő igazat mond-e? Azt majd meglátod ha megszületik a kistestvéred.

Kedves kistesóra váró édesanya!

Ha már a várandósságod elején be szeretnéd vonni gyermekedet a babavárás örömeibe, ajándékozd meg a Tesókönyvvel. Gyermeki humorral átszőtt történetünk által a nagytestvér is részesévé válik a kistesvér érkezésének. A mesekönyv első felében egy tesóváró mesét, a másik felében pedig egy tesónaplót találhatsz. A tesónaplóba a kicsi születése után egyszerre rögzítheted az apróság fontosabb adatait, fejlődési fázisait, emlékeit és a nagytestvér életének fontosabb történéseit. Természetesen a nagytestvér hathatós közreműködésével.

További információkhoz és rendeléshez kattints ide!

Már rendelhető az óvodai évkönyv


Szimpla_boritoSzeretnétek egy hosszú évekre szóló emlékkönyvet az ovis csoportról? Egy különleges, időtálló ajándékkal lepnétek meg az óvónéniket, dadusokat? Talán már ballagtok és egyedi formájában szeretnétek az óvódás emlékeket megőrizni?

Az egyedi mesekönyveket tovább gondolva született meg az Óvodás Évkönyv.Az évkönyvet az egyediség és a rugalmasság határozza meg. Magas CEWE minőségben készülő kemény borítós, színvonalas könyveinkből, elismert illusztrátorunk varázsol csodálatos mesekönyvet.

A csoport mesekönyvét!

 

További információért kattints ide!

Szülinaposokra várva…

Hihetetlen nagy boldogsággal tölti el kicsi csapatunkat a Karácsonyi Könyv boldog, kedves, örömteli fogadtatása.

Nem is kell sokat várni, március végétől rendelhető lesz a legújabb Kicsi Könyv, a SZÜLINAPOS KÖNYV

Domi szervezi a bulit

A Szülinapos könyv több újdonságot fog tartalmazni, a Karácsonyi könyvhöz hasonlóan egy egyedi meséből és egy naplóból fog állni a megszokott kiváló CEWE minőségben. Viszont a könyv első oldalára bekerül a kis főhős fényképe és az ajándékozó néhány soros egyedi jókívánsága. A lány és a fiú könyv esetén a főhősön kívül három barátnő (a lányok esetén) és három kis fiú barát (a fiúk esetén), az óvónéni / tanító néni, és a gyermek óvodája vagy iskolája a bele lesz szőve a mesébe. A könyveket már angol, és francia nyelven is meg lehet majd rendelni Magyarországról, vagy akár határainkon túlról is.

A postai szállítást futárszolgálat fogja felváltani, de budapesti ingyenes állandó átvételi ponton is átvehetőek lesznek díjmentesen a könyvek.

További izgalmas információkkal és betekintővel hamarosan jelentkezünk!

Az Én Kicsi Könyvem Csapata

Kicsikre is gondoltunk

Szülinapos könyvünk immár két korosztály számára két különböző illusztrációval, és a koruknak megfelelő naplóval rendelhető. 

A legkisebbek számára világos pasztell színekkel, gyermeki formavilággal illusztráltuk a kedves kis születésnapi történetet. A történetbe belekerülnek a gyermek barátai / barátnői, az óvodája / bölcsődéje, óvónénije / gondozó nénije. A sok szereplő, a személyes adatok által lesz igazán egyedi a Szülinapos könyv.